Smak & Behag
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

FORSENDELSE OG FRAKTPRISER

VI HAR ÅPEN BUTIKK PÅ CITY NORD  KL 10:00 TIL 21:00. LØRDAG Kl 10:00 TIL 19:00.  SAMT "KLIKK OG HENT"

"KLIKK OG HENT" KR 0,-

- Vi sender mail når pakken er klar for henting i vår butikk på City Nord. Du må bestille i mottagers navn og oppgi e-post og mob nr til mottager.

"LEVERING PÅ DØR I BODØ" KR 150,- 

- Vi leverer sentralt i Bodø tom Mørkved foreløbig. Du må bestille i mottagers navn og oppgi e-post og mob nr til mottager.

Ønsker du kort med tekst sammen med levering, skriver du dette i kommentarfeltet når du kommer til kassen under "legg til kommentar" så fikser vi dette.

Når ordren er klar for levering ringer vi mottager og avtaler beste tid for levering av varene. Bestillinger som kommer inn etter kl 12:00 kan ikke forventes levert før neste virkedag. Vi har stengt søndager.

NB!

Hvis varene er en gave, så må du skrive dette i kommentarfelt samt om du ønsker produktene innpakket etc. Da leverer vi uten kvittering til mottager.

 

Du har full kontroll over frakt/totalprisen i hele kjøpsprosessen.

- Postens Servicepakke - Eller Mypack Collect. Prisen endres utfra hvilken sone den skal sendes til (adressen din) og vekt.

Er pakken liten og under 2 kg bør du velge Mypack, så sender vi den slik at du får den levert i din postkasse. ( den kan da ikke spores før den blir levert i postkassen)

- Gratis frakt ved kjøp over kr 1000,- Postens servicepakke. og Mypack Collect.

- Levering på dør ( pris utfra postadresse kommer opp i kassa ved dette valget )

- Bedriftspakke  og Bedrift Express ( pris utfra postadresse kommer opp i kassa ved dette valget )

Vi sender varene 1-2 virkedager etter din bestilling , Dersom vi er utsolgt for produktet og leveringen blir forsinket vil du få beskjed om dette på ordrebekreftelsen fra oss. Alle priser er inkl.mva.

Du får sporingsnr automatisk tilsendt på sms eller mail når pakken er levert på postkontor, og kan spore hvor pakken er/ forventet utlevering blir.

Levering Norge:

*Hjemmelevering 

Pakkene utleveres på døren hos mottaker mellom kl. 17 og 21. Du får sms eller mail når pakken forventes utlevert. Pakken fraktes til lokalt Postkontor/Post i Butikk dersom ingen er hjemme. Kan benyttes i byer og større tettsteder.

* Postens Servicepakke: Norge (privat) 2-5 dager                                                                                                                               

* Posten På døren (privat og bedrift)  2-5 dager

Vi kan ikke tilby postoppkrav da vår nettbutikk også består av spiselige produkter. Slike varer som kommer i retur videreselges ikke.

Pakker som ikke blir hentet og sendt i retur til oss kan ikke kreves erstattet. Dette gjelder også dersom kunden har gitt feile opplysninger om navn og adresse som medfører at varene blir sendt i retur.

Du kan spore pakken på Min konto/pakkesporing. Du får også sporingsnr. automatisk sendt på e-post eller sms når pakken er innlevert postkontoret.

 

Les alt om betalingsmuligheter under : Betaling 

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke