Smak & Behag
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Forsendelse og fraktpriser

Vi har åpen butikk på City Nord i Bodø


Mandag-Fredag 10:00 - 21:00

Lørdag 10:00 - 19:00

 

Klikk og hent 0,-

- Vi sender mail når pakken er klar for henting i vår butikk på City Nord. Du må bestille i mottakers navn og oppgi e-post og telefonnummer til mottaker. 

Dørlevering Bodø 150,- 

- Vi leverer sentralt i Bodø t.o.m Mørkved foreløpig. Du må bestille i mottakers navn og oppgi e-post og telefonnummer til mottaker.

Ønsker du et kort med tekst sammen med levering, skriver du dette i kommentarfeltet når du kommer til kassen under "legg til kommentar" så fikser vi dette.

Når ordren er klar for levering ringer vi mottaker og avtaler beste tid for levering av varene. Bestillinger som kommer inn etter kl 12:00 kan ikke forventes levert før neste virkedag. Vi har stengt søndager.

NB!

Dersom varene er en gave, bør du skrive dette i kommentarfelt samt om du ønsker produktene innpakket etc. Da leverer vi uten kvittering til mottaker.

 

Du har full kontroll over frakt/totalprisen i hele kjøpsprosessen.

- Postens Servicepakke - Eller Mypack Collect. Prisen endres basert på hvilken sone den skal sendes til (adressen din) og vekt. Er pakken liten og under 2 kg bør du velge Mypack, så sender vi den slik at du får den levert i din postkasse (da kan den ikke spores før den blir levert i postkassen).

- Gratis frakt ved kjøp over kr 1000,- Postens servicepakke og Mypack Collect.

- Levering på dør (pris basert på postadresse kommer opp i kassa ved dette valget)

- Bedriftspakke og Bedrift Express (pris basert på postadresse kommer opp i kassa ved dette valget)

Vi sender varene 1-2 virkedager etter din bestilling. Dersom vi er utsolgt for produktet og leveringen blir forsinket, vil du få beskjed om dette på ordrebekreftelsen fra oss. Alle priser er inkl.mva.

Du får sporingsnummer automatisk tilsendt på sms eller mail når pakken er levert på postkontor, og kan spore hvor pakken er/når forventet utlevering blir.

Levering i Norge:

*Hjemmelevering 

Pakkene utleveres på døren hos mottaker mellom kl. 17 og 21. Du får sms eller mail når pakken forventes utlevert. Pakken fraktes til lokalt Postkontor/Post i Butikk dersom ingen er hjemme. Kan benyttes i byer og større tettsteder.

* Postens Servicepakke: Norge (privat) 2-5 dager                                                                                                                               

* Posten På døren (privat og bedrift)  2-5 dager

Vi kan ikke tilby postoppkrav da vår nettbutikk også består av spiselige produkter. Slike varer som kommer i retur videreselges ikke.

Pakker som ikke blir hentet og sendt i retur til oss kan ikke kreves erstattet. Dette gjelder også dersom kunden har oppgitt feil opplysninger om navn og adresse som medfører at varene blir sendt i retur.

Du kan spore pakken på Min konto/pakkesporing. Du får også sporingsnummer automatisk sendt på e-post eller sms når pakken er innlevert postkontoret.

 

Les alt om betalingsmuligheter her!

Trykk ENTER for å søke