Handlekurven er tom

Betaling

* Kortbetaling:   din sikkerhet for trygg netthandel.   

Betaling og sikkerhet:
Betaling med kort er trygt for deg og for oss - din sikkerhet når du har betalt med kort er at du får pengene tilbake fra banken dersom du ikke mottar varene du har bestilt. Dersom du har bestilt varer som ikke kan leveres trekker vi bare beløpet for det som er levert.

* Visa, Mastercard: Betaling med kredittkort er trygt og enkelt. Du taster inn kredittkortnummeret ditt, utløpsdato, verifiseringskode (CVV2) og kan deretter vente på leveringen. Vi samarbeider tett med Visa og Mastercard for å sørge for en kjapp prossesering av din kredittkortinformasjon og alt foregår i meget sikre former med vår kryptering. Ingen får fysisk se ditt kredittkortnummer gjennom hele betalingsprosessen. 
Kortbetaling har vi gjennom BBS Netaxept og selve betalingen til oss gjennomføres av Nordea. Vi har valgt å benytte ekstern leverandør på dette for å være sikker på at dine data er helt 100% trygge og i tråd med norsk lov (datatilsynet)

Når du legger en ordre hos oss med ditt kredittkort blir det gjort en autorisasjon på kredittkortet ditt. Dette betyr at vi sjekker at kortet er ekte og at det er dekning på det. Vi gjør så en reservasjon, hvor beløpet du handler for blir reservert for sitt bruk. Dette vil si at pengene fremdeles er på kortet ditt, men at de ikke kan røres av andre enn Smak & Behag så lenge ordren eksisterer.

Dersom du kansellerer en en ordre vil reservasjonen heves og pengene frigjøres på kortet ditt (innen to "bankdager") Det er først når vi har pakket varene ferdig og klargjort pakken for forsendelse at pengene blir overført fra ditt kredittkort til oss.

 

Klarna Faktura / Delbetaling.

Ønsker du å betale etter at du har mottatt varene dine, er dette valget for deg.

Betalingsmåten for deg som selv vil velge hvor mye du betaler hver måned. Sammen med vår eksterne partner Klarna, tilbyr vi nå dette: 
- Få alltid varen før du betaler. 
- Betal fra kr 95/mnd eller 1/24 av totalbeløpet på beløp opp til 50.000 kr. 
- Du behøver ikke å gi ut bankkortopplysninger. Personnummeret ditt brukes for å kontrollere om kjøpet skal godkjennes. Beskjeden får du rett etter at vi har bekreftet bestillingen din.
- Alle kjøpene dine samles på én konto og på én faktura. Det bety at du har en konto uansett om du handler på Nelly.com, CDON.com, Linus og Lotta, Bodystore eller Gymgrossisten. 
- Handle nå - betal i slutten av neste måned! 
- En fakturaavgift på kr 49, uansett antall kjøp 
- Du kan når som helst avslutte delbetalingen din gjennom å sette inn det resterende beløpet. Les mer 

I hvilket tempo vil du betale? Beregn Kredittkostnaden din samt effektiv rente
her !

PayPal.

Her kan du enkelt betale fra din PayPal konto, noe som gjør det enkelt å handle fra mobil / nettbrett også. Du trenger ingen kodebrikke og betalingen er enkel og trygg.

Bedrift.

Vi ber bedriftskunder benytte seg av Klarna faktura / eller Visa/Mastercard. Ved større innkjøp og leveringer kan vi inngå bedriftsavtale. Ta i såfall kontakt på mail: lene@smakogbehag.no

Postoppkrav

Er ikke tilgjengelig i vår nettbutikk ettersom vi har varer som forringes dersom de ikke blir hentet.

Smak & Behag- Lene Fiksdal Lundh © 2017 | Powered by Mystore